Од ПОНЕДЕЛНИК до СРЕДА (28.06-30.06.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во Тинекс:
 НАМАЛУВАЊЕ до -54% на сите CARROTEN производи
 ПЕЛЕНИ PUFIES 4, 5, 6 за само 299ден.
Тинекс секој ден со вас!