За вистинско задоволство, во секој момент Биоактив формула за моќта на свежината. Дуел омекнувач нежност која трае, за мека и мирисна кожа Dove и тоалетна хартија Виолета.👕🧼🧻
За лесен оброк изберете Подравка паштета класик/со павлака, како пијалок: за неодолив вкус и витамини препорачуваме Цедевита. Засладете ги моментите со чоколаден вафер Наполитанка Штарк и Киндер чоколадо.🍫
Mиса маркет, со нас секој викенд е различен 😉.
Понудата трае од 03-06.06.2021.
🐘Биоактив 9кг 3️⃣8️⃣9️⃣ денари
🐘Дуел 2700мл 1️⃣6️⃣9️⃣ денари
🐘Дове сапун 100гр2️⃣5️⃣ денари
🐘Тоалетна хартија Виолета 10/1 8️⃣5️⃣ денари
🐘Подравка паштета класик/со павлака 95гр 2️⃣9️⃣ денари
🐘Цедевита 75гр 2️⃣4️⃣ денари
🐘Наполитанка Штарк 180гр 3️⃣9️⃣ денари
🐘Киндер 125гр 6️⃣1️⃣ денари
Пазарете со мерак 🐘
L.K.A Group
Për kënaqësi të vërtetë, në çdo moment Bioaktiv formul për fuqi të re freskie . Zbutësi Duel butësi që zgjat, për lekurë të butë dhe plot aromë Dove dhe letra tualeti Violeta.👕🧼🧻
Për një vakt të leht zgjidh Podravka pashteta me krem kosi, si pije: shije të parezistueshme dhe vitamina rekomandojmë Cedevita. Ëmbëlso momentet çokollatë Napolitanka Stark dhe çokollatën Kinder.🍫
Misa market, me ne çdo fundjavë është ndryshe😉.
Oferta zgjat nga 03-06.06.2021.
🐘Bioaktiv 9kg 3️⃣8️⃣9️⃣ denarë
🐘Duel 2700ml 1️⃣6️⃣9️⃣ denarë
🐘Dove sapun 100gr 2️⃣5️⃣ denarë
🐘Letra tualeti Violeta 10/1 8️⃣5️⃣ denarë
🐘Podravka pashteta klasik/me krem kosi 95gr 2️⃣9️⃣ denarë
🐘Cedevita 75gr 2️⃣4️⃣ denarë
🐘Napolitanka Stark 180gr 3️⃣9️⃣ denarë
🐘Kinder 125gr 6️⃣1️⃣ denarë
Bleni me kënaqësi 🐘
L.K.A Group