Супер акција на говедски бургери и замрзнато говедско мелено месо по одлична цена во КАМ

Десет бургери од 100 грама за само 169 денари, или 16,9 денари по парче – говедско фино мелено месо!

Сакате да направите ќофтиња или говедска мусака? Килограм замрзнато говедско мелено месо 169 денари!

Одлична понуда само во КАМ на мелено замрзнато говедско!