Супер акција од 1 до 15 јули во Жито маркети
✅ Кашкавал кравји Korab Trnica, 285 ден.
✅ Јогурт Korab Trnica 1кг. 3,2%мм, 43 ден.
Побрзајте и искористете ја оваа одлична понуда со попуст до 12% !