Супер акција на путер од кикиритки по екстра цена од 109 денари и 20% попуст + 50 поени во Tinex маркети!

драв протеински крем со кој може да уживате во вашиот појадокот.
Само за вас 3xПовеќе со МојTinex! 😍
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата важи до 21.11.2021 година.