📢 СУПЕР АКЦИЈА #Nectar Life Premium овошни сокови со вкус на ананас и со вкус на јаболко и круша во сите Тамаро маркети! 🍍🍏🍐

За само 73 денари, овој 100% сок дефинитивно го заслужува Вашето внимание во оваа топла пролет!