Супер акција која не смеете да ја пропуштите! Во периодот од 21.06 – 27.06 ве чекаме на касите во Веро маркетите каде што ќе можете да ги купите квалитетните Colgate Max Fresh Blue, Max White Shine и Max Advanced White за само 99 денари.
Веро – се на едно место!