Супер забава со едукативениот и креативен сет од Mirrage Hobby, конвексна 3Д пластична СЛИКА за боење!
Сетото содржи:
Конвексна 3д пластична слика
Сет со рамка ,6 разновидни бои и четка!
*Бојата може да се измие со топла вода и повторно да се обои!