Розевиот домат, карактеристично благ и природен вкус
Секогаш свежи и внимателно одбрани зеленчук и овошје на пиљарите на FRUIT LAND
Акцијата е достапна во Жито маркетите во Велес, Скопје, Битола, Градско и Росоман