Секогаш свеж и внимателно одбран зеленчук од пиљарите на FRUIT LAND во Жито Маркети
Одлична понуда од 29 јуни до 1 јули
Специјалната понуда е достапна во маркетите во Велес, Скопје, Битола, Градско и Росоман.
Секогаш верни на вас!