Дали сте знаеле дека каламата маслинките и општо сите маслинки, се сметаат за овошки, а нутриционистите ги вбројуваат помеѓу најздравата храна која може да се најде, пред сé, поради уникатниот состав од здравите маснотии и моќни антиоксиданти?
Маслинки каламата 5ка 500гр. по цена од 109 ден. само во Жито Маркети
Ве очекуваме