📢📢📢 Време е за ВИКЕНД АКЦИЈА ВО РЕПТИЛ!🛒🛒🛒
Фрувита сок за овошно уживање од праска и јаболко! По викенд цена од 59 денари!
Со високо задоволство уживајте во ниските цени и врвно високиот квалитет!🎉🎉