Хигиената на забите е најважна: четки и пасти за заби Колгејт со попуст од 37 %. Погледнете ја целокупната понуда за периодот од 11.6 до 17.6.2021 г. на линкот: https://vero.com.mk/
Веро – се грижиме едни за други!