Miglior gatto е оброк кој поседува формула дизајнирана да гарантира клучни хранливи состојки потребни за благосостојба на вашето милениче, вклучувајќи витамини, омега 3, калциум и фосфор за поддршка на силни коски и заби, здрава кожа, сјајно крзно и тонирана мускулатура