Секој ден од неделата потребен ни е брз и едноставен ручек. За таа цел ви подготвивме специјални понуди и ви предлагаме да подготвите вкусен оброк со пилешките производи на Perutnina Ptuj! НеВЕРОјатно добрата понуда важи од 02.07-08.07.2021г.