Нова недела и повторно нови супер артикли со неодоливо ниски цени.
Вкусови кои ги сакаме, свежина и беспрекорна чистина.
Понудата трае од 05.07 до 08.07
Вашето задоволство е наш успех
Пазарете со мерак
—————————————————————————————-
Javë e re dhe përsëri super artikuj të ri me
çmime të ulta .
Shije që i duam, freski dhe pastërti.
Oferta zgjat nga 05.07 deri 08.07
Kënaqësia juaj është suksesi jonë
Bleni me kënaqësi