Celfast 🇵🇱
Црево за наводнување 20м
✅ Градинарско флексибилно трослојно црево .
✅ Издржливо на УВ зраци.
✅ Внатрешен дел отпорен на алги.
✅ Притисок на млаз 20 бари.
✅ Проиозведено Еу.
Само во Стокомак до 15.07.!