Од Вторник До Четврток  👇
Titiz чаша за житарки. Следниот здрав оброк со житарки складирајте го во оваа практична и лесна за носење чашка 🙂 Достапна во најблискиот маркет на Стокомак 🙂
⚠️Понудата важи од вторник до четврток во маркетите на Стокомак!