Кучето е единственото суштество на земјата кое е подготвено да ве сака повеќе од себе си. Тоа е искрено животно кое се приврзуава за човекот и оправдано велат дека кучето е најдобриот пријател кој може да го имате.
Вашиот миленик заслужува секогаш да ја добие  најдобрата грижа!
Elvis шампон за кучиња со долги влакна. Внимателно креирана формула која содржи состојки кои ги прават влакната сјајни, блескави и лесни за чешлање!
Содржи:
Природни растителни екстракти од CORNFLOWER & PAPAYA, средство за заштита од инсекти и
Витамини комплекс за нега на влакната и кожа на кучето. pH неутрален за кожата на вашиот миленик!
-Ексклузивно само во СТОКОМАК!