Нова купон плус акција во Веро со Dormeo! 😊
Од 08.02.2023 до 23.04.2023 со секоја сметка над 300 денари или со купување на еден од обележаните производи на Dormeo во ВЕРО маркетите добивате купон. Со собрани одреден број на купони и поволна доплата која е наведена, можете да подигнете некој од производите со специјални купон плус цени.
Ве очекуваме! 😍