blank

Мммм кој може да одолее на парче крцкав леб со ајвар? 🍞🌶🧀

Супер акција во ТИНЕКС, ајвар Bonviveur deluxe 670гр. со СУПЕР ЦЕНА 215ден.

Ве очекуваме, акцијата важи до 26.10