blank

🟢САМО од ЧЕТВРТОК до САБОТА во ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ! 📣
Акција на замрзнато пиле по екстра цена од 119 денари и попуст од 13% во КАМ маркети!