Предлог на неделата🛒
Внимателно избрани производи само за вас 😍
Акција на замрзнато пиле Wiesenhof по одлична цена од 139 денари во Kipper маркети!
________
Propozim i javës🛒
Produkte të zgjedhura me kujdes vetëm për ju 😍