blank

 

Уживајте во совршена мешавина од арабика и робуста со кафето на #FIESTA!

Акција на кафе Fiesta 200g по намалена цена од 49 денари и попуст од 13% во КАМ маркети!

Искористете ја одличната акција која трае до 22.12.!