blank

Има зошто секоја СРЕДА во Веро ни е СРЕЌНА! 😍
Одберете си ги потребните сојстоки за подготовка на највкусните супи и салати или благи есенски десерти од нашата пиљара. 🍇🍎 🥒
Ве очекуваме во Веро! 😊