СУПЕР АКЦИЈА во сите Тинекс маркети!
Од ЧЕТВРТОК 6 октомври до СРЕДА 12 октомври заштедете до дури -47% со акциите кои ги подготвивме за вас!
Тинекс, секој ден со вас!