blank

👉Почитувани потрошувачи,
Започнуваме нова кампања “КОЛКУ ЗАШТЕДИ ДЕНЕС?” со која нашите потрошувачи имаат можност да купат повеќе од едно парче од одреден производ за пониска цена! Секогаш се трудиме да ги обезбедиме и понудиме најдобрите понуди по најповолни цени за нашите потрошувачи, со тоа покажуваме дека ни е најважно да бидете задоволни и повторно да се вратите во нашите маркети. Се надеваме дека и оваа кампања ќе биде успешна како и сите претходни, и дека ќе ги исполни и вашите очекувања.
Ваш Стокомак