blank

👉Дали повеќе уживате во луто или благо лиснато тесто?
Стокомак оваа недела ви нуди лиснати кифли 500 г со фил од манго по супер цена од 69 ден. и лиснати стапчиња 200 г со лут азиски чили сос по супер цена од 39 ден.