Сезоната на носење долни маици повторно започнува ! 🌧
Одлична понуда на долни маички, боксерки, чорапи и хулахопки во Зур .
*Акцијата трае до 05.10⏰
Пазарете со насмевка. 🛒
Зур.🐘