blank

📢Новиот Зур леток е тука за вас !
👇Во овој леток ќе најдете :
📌 Сончогледово масло #Кристал 🤩
📌 #Cekin пиле грил кеса
📌 #Frosty Пица венеција
📌 #Indomie нудли супер пилешко 😍
📌 Инстант кафе и капучино
❤️ #Listerine течност за уста за супер свеж здив
📌 #Zbregov протеински пудинг чоколадо/ванила
📌 Бадем печен солен и лешник печен солен 100гр.
📌 Градници .
📌 Џин, вино, пиво.
📌 #Alvina омекнувач 0.9л по супер цена !
Посетете го најблискиот Зур маркет и искористете супер понуди на супер квалитетни производи ! 🤝
*Акцијата трае до 28.09⏰
Пазарете со насмевка.🛒
Зур.🐘