НЕДЕЛНА АКЦИЈА во Веро маркетите! 📢
Акција на мелен микс и производи од Frikom со попусти до 23% во VERO маркети!
Специјално за вас и оваа недела внимателно одбрани продукти по специјална пролетна цена! ❤
Ве очекуваме! 😊
🗓 Понудата трае од 02.03 до 08.03