blank

 

#САМОвоКАМ – мини колбаси со германски квалитет KLEINEMAS!🇩🇪
Акција на мини колбаси Kleinemas по екстра цена од 159 денари и намаление од 11% во КАМ маркети!
Искористете ја одличната понуда која трае до 31.12.!