blank

 

За денешниот ручек купете Цекин панирани пилешки шницли по супер цена од 235ден и добијте 50 поени со Рамсторе Клуб картичка. Заштедете и собирајте поени! 🛒

Акција на панирани пилешки шницли Cekin 500g по одлична цена од 235 денари + 50 поени + 10% попуст во Ramstore

Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!