Деликатесен производ со маслиново масло и зачини по одлична цена во вашиот КАМ маркет. 🫒

Акција на паста од маслинки Elita по намалена цена и 11% попуст во КАМ маркети!

Искористете ја одличната акција која трае до 09.01.!