Вкусни , квалитетни и по супер цени ќе ги најдете само во Киппер 🔴⚪️
Акција на пилешка печена шунка Pivka по намалена цена од 157 денари и 15% попуст во Kipper маркети!
__________
Të shijshme , cilësore dhe me super çmime do ti gjeni vetëm në Kipper 🔴⚪️