За вистинските љубителите на месни обработки👇
🇵🇱 Tarczynski 🇵🇱
Почуствувајте го оригиналниот 🇵🇱 Полски 🇵🇱 деликатес:
👉Пилешки кабанос 105гр (содржи и свинско месо) по цена од 99 денари!