blank

 

Производи што ви се потребни за да подготвите неверојатно вкусен и топол ручек, по супер намалени цени!
Акција на пилешки копани Zogi по одлична цена од 129 денари и 11% попуст во Kipper маркети!
_____
Produkte që ju nevojiten për të përgatitur një drekë tepër të shijshme dhe të nxehtë, me super çmime të ulëta.