blank

 

⏰АЛАРМ ПРОМОЦИИ⏰ во сите Рамсторе маркети. Побрзајте искористете ги и заштедете!👍

Акција на пилешки копан Perutnina Nature 800g по одлична цена од 139 денари и попуст од 27% во Ramstore маркети!

Рамсторе – Добиј повеќе, Живеј подобро!
*промоцијата важи до 19.12.2021