СУПЕР АКЦИЈА во ТИНЕКС од 02.03-08.03.2023👌
Акција на пиле Jona по одлична, намалена цена од 189 денари и 32% попуст во Tinex маркети!
👉Супер Тинекс Зебра, Лиса и East Gate Mall отворени и во недела 10:00-20:00ч.
👉Супер Тинекс Прилет отворен и во недела 08:00-20:00ч.