*Акцијата трае до 08.03 ⏰

Акција на полнети зелени маслинки Aurora по намалена цена од 85 денари и 26% попуст во ЗУР маркети!
Голем избор, ниски цени.
Пазарете со насмевка.🛒
Зур.🐘