💁 Погледнете ја новата Жито понуда по СЕКОГАШ НАЈДОБРИ ЦЕНИ 🤝
⏳ Производите се достапни во сите Жито Маркети од 14 до 20 септември
👉 Премиум понудата е достапна само во одредени маркети.
Жито Маркети – Секогаш верни на вас! 💚