Вкусни производи и по супер цени , посетете не во најблискиот маркет⤵️
Акција на саламурен стек по намалена цена од 289 денари и 14% попуст во Kipper маркети!
_____________
Produkte të shijshme dhe me super çmime , na vizitoni në marketin më të afërt⤵️