blank

 

Рибо продукт пастрмка со црвено месо по супер промотивно намалена цена од 285 денари за килограм! Производот може да го најдете во делот на рибарата во маркетите Рамстор Мол, Капитол Мол, Сити Мол и Гостивар.
Пазарете, штедете и собирајте поени во Рамстор!
Рамстор -Добиј повеќе, Живеј подобро!