blank

 

Вкусни #Deliciosa секогаш свежи шампињони на акција до 27.01, кои ќе најдат примена во илјадници рецепти во вашата кујна, а притоа се богати со многу хранливи материи!

Акција на свежи шампињони 500g по намалена цена од 72 денари и 12% попуст во Стокомак!

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ✅