blank
Јајцата се особено нутритивна храна, па често се наречени и ,,мултивитамин на природата”. Содржат уникатни антиоксиданти и хранливи материи кои се значајни за нашиот имунитет.
Свежи јајца по супер цена во сите Миса маркети.🥚🍳
Пазарете со мерак🐘