blank
📢Новиот Зур леток е тука за вас !
👇Во овој леток ќе најдете :
📌 Пилешки краток копан #Слога 🤩
📌 Свежи јајца М #Top по одлична цена
📌 Далматико пршута
📌 Чајна 😍
📌 Кафе во капсули.
📌 Апетисани
📌 Женски и машки маички со прерамки, боксерки, чорапи, хулахопки
📌 Виледа турбо сет за чистење со кофа
📌 Дорина чоколадо со бисквит по топ цена
Посетете го најблискиот Зур маркет и искористете супер понуди на супер квалитетни производи ! 🤝