blank

🔊И оваа седмица во маркетите на КАМ продолжува АКЦИЈАТА на ЈАГНЕШКО месо кое може да го пронајдете САМО во одредени маркети и трае до истекување на залихите. 🤩

#kammarket #kam #каммаркет #кам #kammk #каммк