blank

Богатството на незаситени масни киселини, белковини, витамини и минерали ја прават рибата да биде една од најквалитетната храна и нејзината консумација посебно придонесува за здравјето на целиот организам. Во Тинекс можете секогаш да ја најдете НАЈДОБРАТА ПОНУДА на риба.🐟🐟🐟
Акцијата важи од 29.9 до 3.10.2022