blank
💥Супер пoнуда 💥🍋🥗
Витамините и минералите се најголемото богатство што ни го нуди лимонот, трансформирајќи ги во едно од најздравите овошја. Лимонот е богат со витамин Ц кој ги задржува брчките и ја хидрира кожата. Од овошниот сок се добива многу вкусна Лимонада.🍋
Цвеклото е верен пријател на човекот и на неговото здравје кое ги задоволува дневните потреби за витамини и минерали. Токму поради тоа доволно е во текот на денот да се изеде една порција салата од свежо цвекло во комбинација со друг вид на зеленчук. 🍋🥗
Верувајте дека ќе имате многу енергија преку текот на целиот ден, ќе бидете многу поконцентрирани, ќе бидете полни со живост и ќе имате желба и сила буквално се да направите одеднаш.
Внесете го цвекло и лимон во вашата секојдневна исхрана и подобрете си го вашето здравје и живот!