Лососот е одличен избор за ручек или вечера. Оваа риба е богата со протеини и омега 3 киселини кои се важни за здравјето на срцето и целокупниот кардиоваскуларен систем. Лососот одлично се комбинира со различни билки, лук и лимон.

Повелете во Tinex